Inspirerande kväll…

dsc_1470
dsc_1502
dsc_1469
dsc_1475
dsc_1474
dsc_1507
dsc_1479
dsc_1480
dsc_1505 christmas

Julkänslor på en plantskola i Ängelholm.

I torsdags åkte jag & mami en liten tur till Hedentorp Plantskola i Ängelholm. Vår fina vän Patricija skulle ställa ut med sina fina posters där den kvällen, så självklart ville vi hälsa på henne. Hon har redan börjat lansera en massa nyheter, och snart kommer även en ”moodboard” släppas.. Magiskt! (Ni kan redan nu lägga beställning – HÄR.)

Vi satte oss i caféet och åt en supergod fisksoppa, finns det något bättre en kall höstkväll? Sen strosade vi runt i deras fina butik och bara blev inspirerade av vackra julgrupper, växter & inredning.

Älskar denna tiden på året när marknader och julinspirations kvällar hos butiker börjar.. Idag är det julskyltning på Råå, lite väl tidigt om man frågar mig…
Men jag ska definitivt gå på Fredriksdals julmarknad fredag den 2 december. Älskar fredriksdal.

Ha en fin söndag kära ni,
nu ska jag packa min weekendväska sen sticker jag & mamma norrut för en spaweekend.
 ♡

styling

Rekommenderade inlägg