Den Perfekta Soffan.
I form av en vit Linnesoffa…

Som jag har drömt om en vit soffa i linnetyg, och nu ska vi äntligen ha en sådan i nya lägenheten. Det finns så många olika varianter, men vi har hittat en magisk – den nedersta bilden ska vi snart beställa genom Soluppgången.

Tror den kommer bli perfekt i vårt nya vardagsrum, framför en riktigt läcker panel som påminner om den ovan…

Hoppas ni har en fin lördag.
Jag & Marcus sov ut – oh herregud vad skönt! Sen kilade vi bort till vår nya lägenhet för att kika på den nykaklade väggen i köket. Wow så läckert det blev!!
Ska bjuda på bilder snart, jag lovar!

Nu ska jag strax gå och göra mig i ordning för ikväll ska vi nämligen på Julbord med Idebolaget Lindell (vårt familjeföretag) samt alla respektive. Mamsen har planerat och allt är väldigt hemligt så har ingen aning vart vi ska, men ikväll ska jag ha på mig min nya mörkröda julklänning ♡

Trevlig kväll på er fina!

2 kommentarer till “Den Perfekta Soffan.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg