Renovering Pågår…

Liten sneak peak i lägenheten..

Vet att många av er vill se lite bilder från lägenheten, och jag vill så gärna visa er – samtidigt som jag inte vill visa förrän allt är klart. Men nu bjuder jag på några mobilbilder så länge så ni får en liten hint om hur det ser ut där borta just nu…

Bilden ovan är vårt kommande sovrum, ett väldigt pampigt sådant – wow där kommer vi sova som en prins & prinsessa. Vi har ett litet extra rum ”bakom” vårt sovrum, längst till vänster finns ett litet rum – perfekt som kontor/barnrum som kommer bli så mysigt!

I det lilla extra rummet har vi ett superfint burspråk, där kommer vi placera ett fint skrivbord med min favoritstol – så kan man sitta där och kika ut över stan, så mysigt!

En liten sneak peak på vårt golv i sovrummet, vi valde att vit-olja vårt fiskbensparkett, visst ser det läckert ut? 

En ”Före” bild på vårt vardagsrum, vi hittade detta plankgolv under ett 3stavs ek-parkett golv, vi blev sååå glada! Det såg ju inte mycket ut för världen där, men kika på nästa bild…

Här har vi slipat ner plankorna, vilket blev så bra! Nu är golvet täckt tillsvidare tills allt annat är klart, sen ska det vitmålas…


Sist men inte minst, en liten sneak peak på köket…
Svårt att se & förklara med en bild – men här satt ett vitt/ek kök med stora överskåp och svart kakel, känslan med inga överskåp och kakel hela vägen upp till taket är en galen underbar känsla. Det känns så jäkla pampigt att stå där inne!

I morgon ska de sista gipsskivorna upp mellan hallen & köket, sen på tisdag kommer köket och reglar ska byggas och sen kommer elektrikern & målaren i veckan också, så det går framåt!

Längtar efter att få visa er ännu fler bilder när vi blir mer och mer klara!
Önskar er en fin söndagskväll.


8 kommentarer till “Renovering Pågår…

  1. Så spännande! Mer bilder från själva renoveringen får du gärna dela med dig av. Så roligt att följa hela projektet och sedan se hur resultatet blir ?? Kram

    1. Tack för din kommentar! Vad kul att du vill se mer av renoveringen – då ska jag försöka visa det! 🙂 kram!

  2. Åh vad roligt att få se lite bilder! Det är klart du ska visa, vi vill se hur det ser ut innan allt är klart, det är ju halva grejen. Visa mer ??

    KRAM

    1. Vad kul att du gillar vad du ser! 🙂 tack för din kommentar! Då ska jag absolut se till att bli bättre att blogga/visa mer kring renoveringen ?? kram!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg