Stuckatur Beroende.

Just nu är jag Stuckatur Beroende.

Jag & Marcus gjorde precis en väldigt stor order hos d-cor, taklister, takrosetter och vägglister är beställda! Målaren inväntar nu dessa så han kan bli klar i lägenheten, så spännande! Håller alla tummarna att allt kommer räcka, och att det kommer bli lika magiskt fint som jag tänker mig.

Idag är ingen vanlig tisdag. Idag har vi nämligen tagit ledigt från jobb!
Vi fick köket från Hth 7 imorse… Där försvann den sovmorgonen, men men – så kul med köket! 

Och nu ska vi strax bege oss till färjan för att åka till Köpenhamn! En riktig mysdag med strosning i Köpenhamn, shopping, god mat & sen i eftermiddag/kväll möter vi upp min familj och kilar in på underbara Tivoli – absolut älskar julen på Tivoli!

Ha en fin dag kära ni!

2 kommentarer till “Stuckatur Beroende.

  1. Vad spännande med alla lister! Det måste varit svårt att välja vilken typ av list, den hemsidan har ju massa fina.

    Lycka till med renoveringen! Skoj att hänga med på er resa.

    1. Ja det är verkligen så kul! Men det är inte alltid så lätt, snarare tvärtom! Det finns så mycket att välja mellan att man nästan blir tokig! Haha, men sen hittade man rätt liksom 🙂 tusen tack! Vad kul att du följer med på vår resa 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg