En Magisk Dag i Köpenhamn ♡


En ordentlig välkomnande och pampig entré, så fint med en gran på var sida också. Och de handtagen i guld – allt är så fint! ♡
Det magnifika taket inne på Café Norden, dra mig baklänges säger jag bara… Wow, vilken dröm! 


En fantastisk lunch på favoritstället Café Norden…
Magi i skyltfönstret hos Illum Bolighus… ♡Kransar i grane kan väl vara något av det finaste? Varför inte hänga de i fönstret eller mot en spegel, så himla fint! Det ska jag definitivt göra nästa år i vår nya lägenhet!


En av dukningarna inne på Royal Copenhagen, väldigt unik med en gigantisk mistel liggandes i mitten av bordet, men varför inte? Tallrikarna var såå fina, formade som snäckor. Underbart vackra tivoli… 


 

En magisk jul i Köpenhamn…

I tisdags var hela Lindell familjen ledig & älskling tog också ledigt, så vi spenderade dagen i underbara Köpenhamn. Jag & Marcus åkte dit först, strosade runder och bara hade det underbart mysigt – när var man senast ledig en dag mitt i veckan och unnade sig en mysig lång promenad i Köpenhamn?
Vi slog oss ner på Café Norden på torget, en favorit och fick plats på våning 2, tror aldrig jag varit där uppe – och wow säger jag bara!
Taket, stuckaturerna var magiska & lunchen lika så! Jag valde deras Chevré sallad och älskling testade deras 3 mini burgers, vilket fullträff!

Efter en rejäl lunch fortsatte vi promenera, in på en liten ”Christmas Market” precis vid torget, vi gick in på nya Zara Home (såå fin!) och sen gick in vi in på fina Illum Bolighus och spanade in deras skyltfönster, julpyntning och sedan en liten avstickare in till Royal Copenhagen där de varje år har juldukningar. Detta året blev jag dessvärre inte lika inspirerad, det var mycket outside the box och galenheter enligt mig, men mysigt var det!

Sen rundade vi upp eftermiddagen genom att möta upp min familj vid Tivoli och sen njöt vi av många timmar inne i denna fantastiska julvärld, vilket jobb de gör varje år – verkligen magisk! Tips, Gå dit strax innan det blir mörkt så ni får se pyntningen i dagsljus, och sen självklart också i mörker – wow säger jag bara!

En fantastisk tisdag!
Idag är det torsdag och ikväll blir det julshow på Konserthuset med mina föräldrar & svärföräldrar – mys!

Önskar er en fin dag!

5 kommentarer till “En Magisk Dag i Köpenhamn ♡

  1. Oj så mysigt! Köpenhamn är ju verkligen så fint såhär års. Hoppas ni hade en fin kväll på konserthuset också.

    Ha en bra helg! Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg