Somriga känslor hos Soluppgången ♡

S/S 2017

Hos Soluppgången by Lene Bjerre.

Godkväll kära ni!
Har varit lite frånvarande från bloggen på senaste tiden, mycket tid har gått åt på jobb och lägenhetsrenoveringen – snart, snart börjar vi bli klara. Och det bli så jäkla snyggt! Ska snart göra ett nytt lägenhetsinlägg igen, så ni får se före/efter. Det är en galen förvandling. Och en sak till… Kvällarna har spenderats fastklistrad framför tv’n & SKAM. Mamma mia, vilken serie! Är inne på säsong 2 nu, helt fantastisk!! Om ni inte har sett serien, börja nu!

….

Våren & sommaren närmar sig… 

S/S 17 kollektionen hos Lene Bjerre är minst sagt magisk – tycker ni inte?
En del saker har redan börjat trilla in i webshopen hos Soluppgången, samt att vi har uppdaterat menyn ”S/S 2017 Förbeställ” med ännu fler nyheter som går att förbeställa inför vår & sommar. Kika in i webshopen redan nu!

Ser ni bambumöblerna – älskar de! Kommer få hem en hel del bambu möbler, till ett väldigt bra pris – här hittar ni de!

☼ ☼ ☼

Önskar er en trevlig kväll!
Imorgon sticker vi iväg och stylar, fortsättning följer…
Nu blir det Sveriges Mästerkock & Shooter. ♡

1 kommentar till “Somriga känslor hos Soluppgången ♡

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg