Tumme upp för annorlunda Badrum!


bilder: pinterest.

 

BADRUM, BADRUM, BADRUM…

ett stort kapitel det…

Jag har en känsla av att många ”glömmer” bort badrummet.
Med tanke på hur många badrum jag ser ute hos kunder & stylingsprojekt så blir man ju fundersam.. Varför lägger vi mindre ”krut” på badrummet? Visst vi kanske inte spenderar lika mycket tid där som i köket, sovrummet osv – men visst är vi där en del ändå?
Det är väl inget som har sagt att bara för att rummet innehåller en toalett att det inte kan vara snyggt & inspirerande? 

Idag ger jag tumme upp till alla annorlunda badrum där ute. 
Våga gå utanför boxen!
Osäker och inte vill göra en allt för risky renovering – kör på vitt! Men vitt behöver ju inte betyda tråkigt. Det finns massor av läckra kakel/klinker på marknaden nu – våga testa andra former, hexagon är så rätt just nu! Och på det sätter sticker valen inte ut ”för” mycket om man håller sig till neutrala färger.

En annan sak kring badrum – varför väljer vi alltid ”standard” vaskskåp? Jo, troligtvis för det är lättast. Men lathet kommer inte före snygghet! Så, googla – det finns tusen olika lösningar! Och kör du på ett ”standard” skåp – byt i alla fall handtagen/knopparna till något annat så det ser lite kul ut!

Så… spana in mina fina inspirationsbilder ovan och dröm er bort!
Och tänk till en extra gång nästa gång ni ska renovera badrummet…

•••

– Just nu hemma hos oss –

Vi börjar närma oss slutet på vår renovering. Hallelujah!
Badrummet är det sista stora och det är i full gång. Det kommer troligtvis bli färdigt under nästa vecka. Wow, längtar som in i bomben!

.. vårt dilemma just nu är:
Vad ska vi ha för vaskskåp/vask/blandare?
Jag har en tanke, men det blir tyvärr inte optimalt till vårt badrum då det är ganska så litet, så nu måste jag tänka till rejält för att komma på en bra lösning… Vi vill ha en stående vas i form av en ”skål” typ.. sen kommer vi nog köra på blandare i mässing för att matcha duschen, men skåpet – mamma mia, sådana snygga växer inte på träd. Men jag ger mig inte! Tips för bra ”förändring” är SUPERFRONT som säljer extra delar till ikea stommar – så kanske ska vi köpa ett ikea skåp och lyxa till det med nya luckor/handdtag från SUPERFRONT..

fortsättning följer…
Har ni tips är ni välkomna att skriva en liten kommentar nedan!


Rekommenderade inlägg