New Livingroom ♡





Ni har väl inte missat våra nya stolar? Har redan delat lite bilder på instagram, men tänkte bjuda på lite fler idag. Dessa bilderna tog jag häromdagen när det var så fint väder. Ni ser hur solen bara strålar in i rummet, helt fantastiskt! Älskar detta rum. Nu när vi vände på soffan så kom väggpanelen fram ännu mer, och jag älskar det!

Något jag också älskar är Bemz
Vilken idé! Att skapa vackra tyger & klädslar till Ikeas alla möbler (sängar/soffor/fåtöljer) mm. Jag älskar linne, det kan ni nog inte ha missat. En fin vän till mig har dessa stolar och jag blev så kär när jag såg de! Det är stolen ”Nils” från ikea, och sen linneklädsel från Bemz i ”absolute white”. Vi är så nöjda med de! Och stolen i sig är så grymt skön att sitta i. Vi har de både i köket och här inne. Det blev så mycket trevligare och mysigare med två fåtöljer till soffan. Ikväll ska vi få inviga det med fina vänner.

På tal om de vännerna, så ska jag strax ställa mig i köket och förbereda lite picklad rödlök och annat gott. Tar lite bilder sen när det är uppdukat på bordet!

Sist men inte minst, idag var jag iväg på min första ”Hemma-Hos” Fotografering hemma hos Julia och hennes familj på Råå. Bilderna blev så bra! Det inlägget kommer ni få se & läsa här på bloggen imorgon söndag… Så missa inte det!
(För er som vill ”anmäla” er till ett sådant reportage går det bra att maila mig på: info@stylingbydenice.com) ♡

Önskar er en fin lördag!

Rekommenderade inlägg