Midsommar Throwback.










EN MIDSOMMAR JUNI 2016.

Dagen före Midsommarafton…
Vilken dag det har varit! Någon mer som känner att dagen bara sprungit iväg, eller egentligen hela veckan. Förr hade man mer tid, det känns så i alla fall. Förr förberedde man Midsommar hela veckan innan, man handlade mat i lugn och ro, man lagade maten i god tid före och man pyntade, dukade bord och hade full koll.

Så har det verkligen inte varit detta året, raka motsatsen skulle jag vilja säga.
Äntligen sitter jag ner och har tid för ett blogginlägg, efter att ha stressat hela eftermiddagen och kvällen. Det var fullt upp på jobbet så det var svårt att komma loss, kan vara för att vi älskar vårt jobb också – men men, efter jobb skulle jag ”bara en snabb sväng till maxi” haha – hur tänkte jag? Dagen innan midsommar. Jag var glad att jag ens fick en parkeringsplats – längst bort på Maxi’s parkering. Det var bara att gilla läget!
När jag äntligen kom därifrån var det bara hem och ”kom igång” Det skulle bindas buketter, lagas mat, lagas paj inför imorgon och marinera kyckling samt förbereda klädsel x3 (!) inför morgondagen.

Men nu kan jag äntligen stolt säga att jag har bockat av allt ovan (förutom outfit, men det har jag en plan för) och nu sitter jag med ett glas rosé och njuter av att få blogga.
DEN känslan är underbar.

Jag har faktiskt skaffat mig ett ”Blogg Block” där jag skriver ner lite tankar med bloggen, hur jag ska få det gjort och vad jag ska dela med mig här – för er. Jag har många idéer, så jag är så taggad att komma igång!

Men innan det är dags för årets midsommar ville jag bara passa på att bjuda på några härliga bilder från förra årets underbara midsommar. Vädret blev ju kanon på dagen & på kvällen och vi hade äran att arrangera kvällens partaj på vår föredetta takterass med fina vänner. Åh vilken kväll det var.

Imorgon ska vi fira med min fina familj, vår tradition med alla ”klassiska” midsommar saker. Pynta midsommarstången, binda egna kransar, lekar, dansa & äta mumsig midsommarmat.
På kvällen åker vi vidare till våra fina vänner Emilia & Niclas som arrangerar midsommarfirandet i parken i år. Det ska bli så trevligt! Kameran är på laddning, så den får givetvis följa med.

Vi hörs på lördag ♡

GLAD MIDSOMMAR!

 

Rekommenderade inlägg