En Magisk Midsommar.






































GLAD MIDSOMMAR!

Delar med mig av några magiska bilder från Midsommar med min fina familj.
Den årliga traditionen är att vi allihop samlas på förmiddagen och hjälps åt att klä midsommarstången, hissa flaggan, göra midsommar kransar och bara leka & mysa. Barnen älskar det, och likaså vi vuxna. Detta året hade vi en ny familjemedlem – vår söta lilla Lexie, sötaste lilla valpen. Hon var så duktig och tyckte det var så kul att hjälpa till att bära björkgrenar, busa och dansa.

Vädret blev ju så bra (om man jämför med väderrapporten) Vi vaknade till sol, och på dagen höll det sig bra – molnig men varmt. Vi hann göra alla lekar, och dansa runt midsommarstången innan regnet föll. Vi hade precis satt oss i tältet och skulle äta när det började regna. Vi njöt av de klassiska delikatesserna på midsommarbordet som lax, sill, västerbottenpaj, nypotatis och en gudomlig laxtårta.

Vid 16 tiden lämnade jag & Marcus sällskapet för att åka hem, byta om och vidare på nästa tillställning. Nämligen midsommarfirande i Ramlösa Brunnspark hos våra fina vänner Emilia & Niclas. Mer om det i ett nytt inlägg imorgon…  ♡

Trevlig kväll!
Hoppas ni hade en underbar midsommar ni med!  ♡

Rekommenderade inlägg