Välkommen till min värld!Välkommen in till mig!

Välkommen vill jag börja med att säga till er nya som aldrig kikat in på min blogg tidigare.

Nu har jag tagit steget och valt att satsa på min blogg – hos Elsas Entourage tillsammans med ett gäng härliga brudar som alla delar med sig av underbara saker, inredning, livet, mode & inspiration. Jag är så glad över att få ”bosätta” mig just här på denna bloggportal tillsammans med mina fina vänner Caroline & Marielle och stora inspiratörer som Emma (Att vara någons fru) och House of Philia som jag följt så länge, en dröm som går i uppfyllelse helt enkelt!

Bjuder på några härliga bilder från mitt favoritrum, vårt vardagsrum.
Väggfärgen som många frågat om är en kalklitir färg från Lady Minerals i ton ”Soft skin” – väggen kombinerat med vår väggpanel blev magisk. Soffan i linne från Soluppgången är det bästa vi köpt, och fåtöljerna från Bemz är vi så nöjda över!

Ett favoritrum kort och gott.

Önskar er en härlig lördag & helg.

Vi har några spännande planer framför oss… Berättar mer snart!
Ps. In och följ mig på insta om ni inte redan gör! (@stylingbydenice)

2 kommentarer till “Välkommen till min värld!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg