PROJEKT: KÖK

 

Småplaner för köket…

Hej på er!
Hoppas ni haft en underbar dag. Vädret har ju varit en intressant historia idag.. 
Ena stunden kändes det som höst, sen högsommar och sen precis när jag gick hem så kom världens skur. Dynsur från topp till tå var jag när jag kom hem. Så det blev en varm dusch och myskläderna på sen. 

Nu ska jag strax sätta igång med kvällens middag, men innan dess ville jag bara dela med mig av en köksidé som jag & M har fått. Vi absolut älskar köket, och egentligen är det klart men vi har en vägg (där vår köksö står) som är helt tom.

Så vår tanke var att sätta upp några enkla vita vägghyllor som vi kunde ställa vackert porslin/glas & prydnadssaker på, samt en cool krokhängare där vi kan hänga upp vårt fina förkläde i läder. Tror ni inte det kunde blivit snyggt?
Praktiskt & fint att titta på…


Lite inspiration…Rekommenderade inlägg