Magiskt på soffbordet ♡

Senaste inköpen från butiken.

och jag är helt kär…

Idag efter jobb shoppade jag lite nytt från butiken. Dessa nya ljusstakar/vaser är helt magiska. Så ”Jag” så det är löjligt. Älskar nyansen och att den är ”dip-dyed” i olika nyanser av beige & grått/brunt.
Den fantastiska buketten jag köpte med mig hem igår fick en fin plats i den stora pampiga vasen på soffbordet tillsammans med de söta ljusstakarna och min andra favorit pryl – korall skålen. Hur snygg?

Ni hittar…
Vasen – HÄR / Mellan ljusstake – HÄR / Liten ljusstake – HÄR / Coral Bowl – HÄR

Soffbordet hittar ni HÄR / Mattan – HÄR

Absolut älskar detta rum, har sagt det hundra gånger men kan inte få nog av det.
På eftermiddagen/kvällen får rummet ett helt magiskt solljus som reflekterar på den kalkfärgade väggen. Magi!

Nu blir det vila & ”The Fall” på tv’n innan tidig läggdags. Helt slut… 
Imorgon ringer klockan lika tidigt som vanligt för min dagliga morgon PW. Imorgon får jag sällskap av två härliga tjejer, och innan promenaden ska jag hinna med ett snabbt blogginlägg. 
Hörs imorgon igen!


Kram på er!

Rekommenderade inlägg