In flyttade ett träd i största laget.
Då kom trädet på plats.

Äntligen. Som jag längtat!

För er som följt med kommer säkert ihåg att jag för längesedan berättade om ett superstort fikonträd jag & mamma köpte. Mammi har haft båda hemma hos sig, men idag tog jag hem mitt träd. Det var ett jäkla jobb att få hem det vill jag lova. Det fick inte plats i vår mini lastbil (!!) så fick böja grenarna en aning, och sedan när jag kom hem och skulle bära upp det för 2 långa trappor. Haha, tur att ingen såg mig – där kom ett träd svävandes förbi…

Men nu står det där, på sin plats. Nu ska det bli rejält omhändertagen med kärlek, vatten & näring och inom kort ska den planteras om i en Stor urna. 

Ska uppdatera med fler bilder när allt är i sin ordning.
Men tänkte det kunde vara kul att visa upp det, visst blev det pampigt? Älskar ”böjningen” Det fick ett eget liv framför den kalkfärgade väggen. Perfekt!

Rekommenderade inlägg