Världens godaste & lättaste frukost.

Godmorgon Fredag!

Vilken underbar morgon att vakna upp till. Solsken…
Idag var första dagen jag kunde sova ut riktigt, på min semester – gissa hur det slutade? Sov till 10.40!! Det händer liksom aldrig… Sen drar man upp rullgardinen och ser detta vädret utanför, underbart! ♡

Det skulle bli frukost på balkongen och så klart blev det min favorit…

Bananpannkaka ♡

världens lättaste & godaste frukost!
Allt du behöver:
1 ägg
1 banan

Mosa bananen och knäck i ägget. Vispa till jämn ”smet”.
Sen stek på medel/hög värme.
Servera med bär/frukt – kvarg/turkisk youghurt – kokosflingor – pecannötter & honung. 

Nu har jag fått gjort lite på datorn också. Strax ska jag hoppa i träningskläderna och gå en lång promenad i denna fina stad. Sen står det några saker på dagens lista som jag ska ta tag i lite senare. 

Ha en underbar fredag! I eftermiddag går min sambo också på semester och det ska vi fira med en massa godsaker & bubbel. Bilder kommer på det..

Rekommenderade inlägg