Den perfekta strandväskan.


Bilder: Pinterest & Hannalicious

Den perfekta stråväskan.

Vi har sett den överallt i sociala medier och framförallt på stranden. Den är perfekt för många tillfällen, både på stranden och på kvällen med en finare outfit. Det finns många olika former, modeller och storlekar och alla är perfekta för olika tillfällen.
Nedan har jag samlat mina 6 favoriter på marknaden just nu.
Kanske klicka hem en innan sommaren är över?

Bli inspirerad av de härliga sommar-looksen ovan…

Med tanke på att vi snart ska bege oss söderut och inte hinner få hem någon väska per postorder kommer jag vänta att köpa en tills vi har anlänt i Palma! Där finns det gott om små söta butiker som säljer dessa väskor..

 

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

Rekommenderade inlägg