Projekt: Ommöblering.SNEAK PEAK.

I’M RE-DECORATING.

Hej kära följare. 
Vilken underbar lördag jag haft. Vaknade upp hemma hos mina föräldrar med världens sötaste vovve i sängen 05.45. Vid 07.00 blev det film & fika i soffan innan jobb i butiken Soluppgången 10-13. Efter stängning mötte jag upp min fina vän Emilia och vi åkte på roadtrip till Ängelholm och Hedentorps Plantskola. Där åt vi en god lunch, pratade ikapp flera veckors händelser och shoppade med oss några vackra buketter hem.

När jag kom hem kliade det så i mina fingrar, så jag satte igång direkt.
Musiken på högsta volymen, balkongdörrarna öppna.
Medan rummet badade i solens strålade satte jag igång med ommöblering, städning & fotografering.

Mattan fick ta en paus, soffgruppen fick en ny plats, trädet en tillfällig korg/kruka och en ny vacker bukett på soffbordet. Älskar pampiga buketter, Tack snälla Liv för fantastisk hjälp.

Ville bara kika in och säga hej och visa vad jag pysslade med. 
Nu blir det dags att ta ett ryck i kontoret.. Bilderna därifrån får ni vänta på..
(Fler bilder från vardagsrummet kommer inom kort på bloggen också!)

Den som väntar på något gott…
Trevlig Lördag!

Rekommenderade inlägg