Onsdag kväll i köket.. ♡
 

 

En mysig onsdagskväll i köket.

Har ni haft en härlig onsdag?
Vi har haft en superbra dag på jobbet. Nästan stylat färdigt en ny bostad, samt gjort STORA förändringar i butiken. I dagarna har vi fått ny leverans från danska Snowdrops Copenhagen, Lene Bjerre & Affari.
Kommer ni ihåg den mysiga ”love-seaten” jag visade i bloggen för ett tag sedan – den har nu landat i butiken, så fin! Imorgon tar jag med kameran till butiken så jag kan ta en massa fina bilder!
PS. Kom gärna och hälsa på oss på Soluppgången!
ÖPPETTIDER:
Torsdag: 14-18
Fredag: 14-18
Lördag: 10-13

Hur som helst, efter jobbet kom jag hem och spenderade hela eftermiddagen/kvällen här inne. Alla buketter skulle snittas om och få nytt vatten, övriga blommor skulle också vattnas, laga mat & blogginlägg. Myser här inne med tända ljus & lugn musik. Marcus öppnade precis upp en flaska rött, så nu ska vi verkligen njuta resten av denna lill-lördag.

Fin kväll till er! ♡
Kram Denice

Rekommenderade inlägg