Lyckan när man möblerar om.
Matta – HÄR / Soffbord – HÄR / Urna – HÄR / Ljusstakar – HÄR / Glaskupol – HÄR

 

 

 

At Home.

Hej, kära fina läsare.
Har ni haft en bra tisdag? Min dag har bara sprungit iväg…
Just nu har vi verkligen fullt upp på jobb, men ska absolut inte klaga. Är så glad att det går så bra för oss (om man får säga så) och att vi har att göra, hade ju varit värre om det stod helt still och vi inte hade något att göra…

Har haft en liten svacka rent inspirations-mässigt… Både på jobb och hemma faktiskt.
Man kan ju inte alltid vara på topp, eller hur.. Vi är ju alla människor.

Men idag, efter mitt kundmöte unnade jag mig två fantastiska hortensior i butiken på hörnan, sen fixade jag lite hemma… Mattan från sovrummet fick flytta in i vardagsrummet. Visst älskar jag golvet, men det blir så mycket mysigare med matta här inne.

Gissa vad mer?
Häromdagen hämtade jag ut vår nya sänghimmel!!! ♡
Nu ska den bara upp också… haha. 
Längtar så tills den hänger där och jag kan knäppa av första bilden ♡

Trevlig kväll vänner.
Nu ska jag fortsätta med lite piff här hemma, sedan blir det en god torskrätt till middag.
Kram!

Rekommenderade inlägg