Kika in i vårt Badrum ♡
 

 

~ Bathroom details ~

 

Fann dessa bilderna på datorn och kom på att jag aldrig visat de.
Ni har fått se det mesta av vårt hem, men tror inte riktigt jag har visat badrummet så mycket.
Vårt söta badrum är inte så stort, men vi trivs med det ändå. (Det fanns ju inte mycket att göra åt saken, det var det som gällde om vi skulle ha lägenheten) Men jag är nöjd över hur vi renoverade det och våra val av färger & material.

Vårt senaste inköp är det underbara Dusch-draperiet från FIRA HABITAT, ett magiskt draperi med linnetyg & fina fransar, och in mot duschen ett plasttyg. I samma serie fanns det små handdukar (servetter) som jag blev förälskad i. Perfekta till vårt lilla badrum, och även dessa med fina fransar.

Spegeln vi har över vasken finns i lager igen, i vår inredningsbutik Soluppgången, (direktlänk hittar ni >HÄR<)

Söndag…
Vad har ni för planer idag?

Vi ska strax iväg till Höganäs, och Saluhallen tillsammans med våra fina vänner Kevin & Amanda. Det står brunch, shopping & mys på schemat. Kameran får hänga med, så bjuder jag på några trevliga bilder ikväll.

Ha en fin dag. ♡

Rekommenderade inlägg