captions of details.

 

 

t i s d a g  k v ä l l . . .

 

Bland tända ljus sitter jag här och skriver detta lilla inlägg.
En stund med datorn i vardagsrummet för att säga hej. ♡
Vet inte vart tiden tar vägen, kan inte förstå hur dagarna sedan jag senast bloggade bara har sprungit förbi mig? Ibland har jag så otroligt mycket inspiration & energi i mig, och andra dagar är det som bortblåst…

Just nu har vi väldigt mycket på jobbet, och mitt kreativa huvud får jobba som bara den på dessa projekt. När man sedan stiger in genom dörren till sitt hem – kan man andas ut och äntligen koppla av. Huvudet har tagit en paus och då är det bara still på blogg-fronten. Jag känner inte heller för att bara posta något ”bara för att”… om ni förstår mig rätt..

Ibland hade det gjort så himla mycket att höra något från er, vad vill ni se mer av – önskemål på inspiration – mer sneak peaks från våra stylingar – fler bilder från hemmet, livet osv?
Ibland står det helt enkelt bara still i huvudet, och då hade det varit så skönt att veta vad ni vill se mer av.

. . .

Hur som helst.. Bjuder ikväll på några bortglömda detaljbilder som låg gömda i kameran.

Önskar er en fin kväll. ♡

Imorgon är det onsdag igen, känns som det var igår det var förra onsdagen (!!) Och imorgon går vi in i November, förstår ni? Helt galet. Min julkänsla har sakta stigit sig på… Snart får jag börja julpynta i vår sekelskiftspärla – ska bli magiskt att få fira jul här hemma… 

6 kommentarer till “captions of details.

 1. Hej! Ja det är ju faktiskt lite oförskämt å bara glida in här å knarka inredning, å aldrig lämna kommentarer på dina inlägg. Jag älskar dina bilder! Vill gärna höra om och se bilder från stylingar och gärna ännu mer av ert fantastiska hem. Suktar själv efter en sekelskifteslägenhet och hoppas det blir möjligt en vacker dag när ungarna är utflugna och studierna avklarade! Ha en fin första november!

  1. Hej Madeleine, Vad go du är! Givetvis är ni så välkomna in hit för att dra in inspiration – men jag uppskattar så mycket era fina kommentarer!
   Så tusen tack för att du tog dig tiden att skriva denna kommentar. Jag ska verkligen visa mer av det som du önskar, hoppas du hänger kvar här på bloggen och skriver en kommentar en annan gång. Jag uppskattar varje ord! :*
   Ha en fin söndagskväll – kram!

 2. Hej!

  Jag älskar dina bilder och hur du förvandlar hemmen till magiska platser, så tack för otrolig inspo!

  Jag ser gärna mer av hur du stylar om olika hem/lägenheter till försäljning och kanske lite mer bakom kameran om hur ni går tillväga med stylingar samt er butik:)
  Lite vem som gör vad, hur ni tänker, lite mood bords (om ni använder er av det) möten, inköp osv 🙂

  Önskar dig en mysig eftermiddag i höstregnet! 🙂

  1. Hej Jenny!
   Tusen tack för din fina kommentar, tack för att du tog dig tiden 🙂 Uppskattar det så mycket!
   Supermånga bra tips/tankar/idéer, detta ska jag absolut ta till mig och blogga om!
   Tack igen. Önskar dig en fin kväll :*

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg