November …

 

 

5 dagar in i November

 

Godkväll fina ni. Jag (vi) är just hemkomna från underbart mysiga Ven, där vi har spenderat helgen.
Mindfullness är ordet jag kunde beskriva helgen med. Vi har bott med magisk sunds utsikt, gått runt i myskläder & raggsockar och mobilen har fått vila.

En underbar känsla. Innan helgen köpte jag & mammi på oss en massa mysiga jul-inredningstidningar som vi skulle läsa på Ven och låta julkänslan komma till oss. Älskar julen så mycket! Väldigt speciellt i år – då vi firar för första gången i sekelskifts pärlan. Vi ska hitta den högsta möjliga granen till vardagsrummet, vi ska pyssla som aldrig förr – och bara njuta var dag. (det är tanken i alla fall, sen får man väl se hur mycket man hinner när verkligheten kommer ikapp en…)

Sitter och funderar & skriver ner hur jag ska bli bättre med bloggen, vad jag ska blogga om – och hur jag ska nå dit.
Tusen tack till er som tog er tiden och skrev en kommentar i förra inlägget. ♡ Jag uppskattade det så mycket, och fick en massa bra tips & idéer efter det ni skrev. ♡

Så… Hösten & Julen hos mig (på blogg & insta) kommer innehålla:

• Inspiration i massor!
• Pyssel, dukningar, juldekorationer mm…
• Julbak, recept & fina bilder.
• Bilder & tankar kring & bakom våra stylingar.
• Bilder & erbjudande / tips från vår butik Soluppgången
• Min första ADVENTKALENDER i samarbete med många trevliga butiker/märken… (mer info kommer!)

Sen kommer jag under november & december att hitta på lite trevliga utflykter/event/weekends som jag ser fram emot väldigt mycket. Och detta kommer ni givetvis få följa med på! Både på bloggen & insta (@stylingbydenice)

 

Så, hösten kommer bli spännande & väldigt mysig.
Precis som ni ser i kollaget ovan ska mestadels av hösten bestå av mysiga promenader bland alla fallna löv, dricka varm dryck under en gosig filt inne bland massor av tända ljus. Unna mig långa mumsiga helgfrukostar, samt inredningsmässigt kommer jag ”murra” upp hemmet lite – i form av mörkare nyanser på textilier…

♡♡♡

Rekommenderade inlägg