2 Advent TÄVLING – i samarbete med BEMZ

 

.. trevlig 2a Advent fina ni ♡ ..

 

Hoppas ni har haft en härlig helg!
Jag & Marcus är nyss hemkomna från en underbar julig helg i fina Göteborg. Ni vet en sån mysig helg man sällan unnar sig – bor på ett fint hotell, har en mysig roadtrip, promenerar & shoppar längs de mysiga gatorna i city och äter underbar mat. Sen fick vi se David Batra och skratta av oss i 90 minuter, helt underbart! Har tagit en del bilder som jag kommer dela med mig av i dagarna, magiskt!

Nu ska jag strax pynta granen, den otroligt stora växten i vardagsrummet. Den är 3,10m och helt fantastiskt. Ni vet en sådan gran man ser på film, som man aldrig hittar – perfekt vuxen, tät och snyggt ”A” formad – den står nu i vardagsrummet och sprider så mycket glädje ♡


Men, tänkte bara berätta om min superfina tävling jag har just ni på Instagram i samarbete med BEMZ, där ni kan vinna 2 fantastiska kuddfodral! (värde 650kr)
Ett vitt i 100% linne, och ett beige i lyxigt sammet – som ni ser på bilderna ovan…
För att tävla – klicka er in här!

 

Trevlig kväll önskar jag er!
Kram

Rekommenderade inlägg