Adventspyssel ♡
 

 

.. en julig hälsning från mig till er ♡

Har ni haft en bra december so far? Vi myser och njuter var dag. Julmusiken står på efter jobbet till läggdags – julgranen lyser fantastiskt och likaså stjärnorna i fönstren och alla ljus på borden… Magiska saffransbullar med vanilj blev årets fullträff, de smaskar vi på här i december. 

Kom på att jag inte hunnit visa er vår advent ljusstake för detta året. Jag köpte blockljus i olika storlekar och ställde de på ett träfat, sen band jag fint jute snöre runt alla ljus som jag fäste siffrorna på – och sen dekorerade jag med kottar och lite grönt i olika sorter – den blev väl mysig?
Nu sitter jag och tittar på den – nu har de första 3 ljusen brunnit ner en bit och gjort en ojämn kant runt om, tycker det är ganska charmigt när det blir så på kanten…


Och på tal om pyssel, i år fick jag tiden att räcka till att göra egna julkort!
Ingen är gladare än mig. Och nu blev dessa precis postade på lådan och låt oss hoppas de kommer fram innan julafton – annars får vi nöja oss med en mellandags hälsning.
Hur mysigt med handskrivna och egenpysslade kort? Istället för en hälsning på Facebook… Tekniken har sina nackdelar ibland, den gamla traditionen är så mycket mysigare om ni frågar mig.

Imorgon ska jag träffa mina fina tjejer, sista träffen innan vi alla firar jul med våra familjer, ska bli så mysigt!
Önskar er en fin kväll!

 

Rekommenderade inlägg