Magic Weekend @ MJ’S ♡

 

E T T   N Y T T   F A V O R I T H O T E L L ,  I  M A L M Ö  ♡

Ni kanske minns att vi var i Malmö för bara några veckor sedan? På vår 5 årsdag, när Marcus hade bokat detta underbara hotell till mig(oss). Denna helgen hade vi inga planer, så vi kände för att lyxa till det lite.. Jag skickade iväg ett mail till MJ’s för att kolla om de hade några lediga rum för en sista-minuten weekend, och det hade de! Vi får så mycket energi och positiv feeling från sådana vistelser, vi älskar det!

Vi fick fantastisk service, och jag kan absolut rekommendera hotellet! Det bästa är ju deras magiska innergård, älskar känslan av att sitta i Paris, eller Palma… fast man slipper flyget dit.
Har spanat in deras ”Afternoon tea” serveringar också, ser magiskt ut! För er som bor lite närmre, eller vill ha en liten utflykt!

 Jag älskar deras coola stil, den känns så personlig och verkligen unik – just när man lyxar till det med en hotellövernattning älskar jag att det känns lite ”speciellt”. Inget fel på de mer standard hotellen, men för mig & Marcus faller denna stil verkligen oss i smak.

 

Den magiska buketten hade Marcus faktiskt unnat mig på stan tidigare på dagen, och jag ville så gärna ha med mig den hem. Så den fick mellanlanda på hotellrummet innan hemresan. Så lyxigt med snitt på rummet, varför inte? Personalen var så snäll och kom upp till vårt rum med olika vaser osv. Så uppskattat!

För er som följer MJ’s på instagram har ni säkerligen sett deras fina drinkar? Vi unnade oss varsin ”Yuzu Collins” som vi tog med upp på rummet och skålade med. Syrligt och gott med vår favoritingrediens fläder…

 
Något av det bästa jag vet är badkar! Tyvärr har vi inget hemma, så när vi är på hotell och det finns badkar så blir det givetvis ett bad. Hotellet hade fixat massa rosenblad som var så fint! 

 

Kvällen bjöd på middag i deras underbara restaurang, på innergården.
Tog faktiskt inte med mig kameran, då det var lite mörkt (men mysigt) för att fota.
Deras meny är byggd på smårätter, med en kul touch. Inga klassiska rätter, vilket innebar att vi fick testa en massa goda nya rätter.
Våra 2 favoriter var definitivt: ”Grilled Avocado” och ”Steamed Broccoli” med en magisk torsk & sås. 

 


Att få vakna upp i världens skönaste säng, med de fluffigaste täcken jag haft över mig – är magiskt. Men lägg på denna frukosten på det så blir det en DRÖM!
Miljön är det finaste jag sett… Och frukosten i sig var sååå god!
Allt man (vi) kan önska oss, äggröra, pannkakor, bär, bakverk och gott bröd & tillbehör. 
Sen blir det ännu godare att se det på fint porslin och få äta det ute på en somrig innergård. 

Boka in er på en natt hos MJ’s redan nu!

 

En underbar helg helt enkelt!
Nu är vi hemma och myser. Ikväll blir det den nya Beck filmen på TV tillsammans med en klassisk Taco-kväll. Perfekt avslutning på en härlig helg. ♡

Önskar er en fin kväll!

3 kommentarer till “Magic Weekend @ MJ’S ♡

    1. Visst är det så fint? 🙂 Det måste du besöka om du kommer förbi Malmö någonting 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg