Favoriter i Full Blom ♡

 

Ögonblicket innan ranunklerna tappar alla sina vackra blad.

Jobbade hemifrån de sista timmarna på arbetsdagen häromdagen och passade på att ta några bilder innan mörkret föll på. Stolar har flyttat runt här hemma, och likaså det dekorativa på bordet. Blommorna är mina favoriter och varje gång de tappar något blad blir man lite ledsen. Önskar att de kunde stå förevigt…

Tycker de är som vackrast när de är står i full blom. Men som nya, små skott är de lika fina. Varje stadie har sin charm så att säga.

Hoppas ni har haft en härlig dag?
Vi är i full gång med en ny styling, och efter jobb stack jag iväg och tränade. Har varit flitig som tusan, köpte gymkort i januari (klassiska nyårslöftet) och kört 2 pass i veckan sedan dess. Mitt mål är ju givetvis bröllopet, samt att kunna gå i trappor/backar utan att flåsa ihjäl…

Nu kommer det vänner på besök, och på menyn står Sushi! 
Önskar er en fin kväll ♡

Rekommenderade inlägg