Semesterfeeling deluxe.


 

Det Magiska Rummet.

Om jag trodde jag älskade detta rummet innan vår senaste förändring så är det inget emot vad jag (vi) känner nu. Bjuder endast på en liten sneak peak på halva rummet så får ni se resten i dagarna… Ni får ju ha något att återvända till bloggen för, right? 

Som ni ser flyttade vi in vår schäslong i vardagsrummet och det blev så mysigt. Drömplatsen på kvällarna!
Skymtar ni något fantastiskt fint i ögonhöjd? Det är vår nya galet coola lampa från FIRA HABITAT, en strålampa alltså, hur läckert? Det känns som vi sitter utomlands när vi myser härinne… och sen har vi ju vårt stora fikonträd halvt över oss också, så det känns verkligen som semester här inne. Ser inget negativt med det. Men vill inte vara på semester liksom?

Har ni haft en bra dag? 
Min dag har gått i ett, en massa möten och datorjobb. 
Sen storhandlade jag massor av godsaker till veckan, och nu sitter jag hemma i köket bland ljus & musik och bloggar. Strax blir det färsk lax med romsås & nypotatis. Mums!
Önskar er en fin kväll. ♡

1 kommentar till “Semesterfeeling deluxe.

  1. Kul och annorlunda! Har jag sådan tur att den tidigare lampan är till salu nu då?? säg ja…säg ja.. 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg